Sign in to follow this  
K2csq7

MRU toolbar

Recommended Posts

I have the MRU toolbar active and I want to move it....

It won't move....lol

I try disabling then re-enabling it and it just puts it back where it was, and wont let me drag it around.....

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm in X7 and I try grabbing it anywhere, she won't budge!

(updating sig now...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a solution?

 

In x7 can MRU toolbar be moved? (i can't move mine)

 

LMK....thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have seen this and since it is locked where I normally dock it I just left it there. Maybe a clean out of the GUI folder in the Registry might be the trick here. I am not sure if a new .config file would help here since I am thinking this is tied to the GUI in the registry.

 

HTH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not here I can hide it by right clicking and seeing all my toolbars unchecking it and it will go away, but when ti comes back here it is still locked back to the same place it was. Again is where I normally have it on the right side of the screen above my Quick mask toolbar so it is what it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not here I can hide it by right clicking and seeing all my toolbars unchecking it and it will go away, but when ti comes back here it is still locked back to the same place it was. Again is where I normally have it on the right side of the screen above my Quick mask toolbar so it is what it is.

 

Weird. I can left click (only at the very bottom), hold and drag at will. X7 MU2.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you select in lower part of MRU were the icons haven't populated yet then you should be able to undock it,..

I was able to undock it then dock it in the upper toolbars that way, for some reason the rivets that show up on the other tbars are not on the MRU,..

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you select in lower part of MRU were the icons haven't populated yet then you should be able to undock it,..

I was able to undock it then dock it in the upper toolbars that way, for some reason the rivets that show up on the other tbars are not on the MRU,..

 

Thank you sir that worked. Of course I put it right back where I have had for the last 10 years. :unworthy::laughing::harhar:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine moves now.... running MU2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Join us!

eMastercam - your online source for all things Mastercam.

Together, we are the strongest Mastercam community on the web with over 56,000 members, and our online store offers a wide selection of training materials for all applications and skill levels.

Follow us