Recommended Posts

26 minutes ago, TideTribe said:

Im having a problem with the A axis not stopping back at zero it keeps adding the numbers up. Ive tried changing it in machine def im thinking it has to be in my post now but not sure

You've had a couple postings on this same issue now. Have you asked your reseller?

What was their response?

Share this post


Link to post
Share on other sites

They told me to do the machine definitions but that didnt work thats why I was wondering if it happened to be somewhere in the post being forced or something.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, TideTribe said:

They told me to do the machine definitions but that didnt work thats why I was wondering if it happened to be somewhere in the post being forced or something.

Send it to them...they'll fix it

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Join us!

eMastercam - your online source for all things Mastercam.

Together, we are the strongest Mastercam community on the web with over 56,000 members, and our online store offers a wide selection of training materials for all applications and skill levels.

Follow us