Sign in to follow this  
geirsj

Ecourse Multiaxis 2018 does not start video

Recommended Posts

Hi!

Thought since  I had some free time this night to start one more course of the Sitewide subscrition.

Time had come to multiaxis...

but!

The Ecourse for Multiaxis 2018 does not start videos

 

(Removed the full link in case it has some unwanted info, the next line is the last of the link)

mastercam-2018-multiaxis-essentials-ecourse/

 

I tried to launch the Ecourse and got to the page you can download the HLE and the pdf for the course, but it is not any

link or button to start the videos.

 

The link to support ticket shows just error 404 so I make an post here to see if you in the Staff can fix the problem for us.

Anyway, hope to get some help, or I just wait until the metric versions are published, LOL

 

2017 of the ecourse seems to show the videos, but not 2018.

 

G

 

 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello geirsj.

It looks like the issue was related to how I include the free Getting Started eCourse incorrectly in the description. It should be working now.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Join us!

eMastercam - your online source for all things Mastercam.

Together, we are the strongest Mastercam community on the web with over 56,000 members, and our online store offers a wide selection of training materials for all applications and skill levels.

Follow us