Sign in to follow this  
Guess_who

Dynamic Milling Help

Recommended Posts

Ok, so I'm trying to do a cut with .035 constant engagement to get better tool life. Everything seems to be going fine until the end of this path and then the tool buries into the material for the last few passes. Can anyone tell me what I'm doing wrong? I used dynamic a few times and never had this issues. 

Thanks for the help. 

 

TEST_dynamic.mcam

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
2 minutes ago, zero_divide said:

By the time it does that move there is no material there: it is taken off from both sides.

+1 agree...

Turn on your toolpath shading, you should  be able to see it 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well damn, don't I feel stupid. You guys are right. Ugggggg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/21/2018 at 1:33 PM, JParis said:

+1 agree...

Turn on your toolpath shading, you should  be able to see it 

 

JP, what is toolpath shading and where? Quick verify in backplot options?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Metallic said:

JP, what is toolpath shading and where? Quick verify in backplot options?

In Backplot, there is a "quick verify" option. I think that is what JP meant...

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Join us!

eMastercam - your online source for all things Mastercam.

Together, we are the strongest Mastercam community on the web with over 56,000 members, and our online store offers a wide selection of training materials for all applications and skill levels.

Follow us